Preloader Close

Pokličite nas

X-PERCO® čistilne naprave brez elektrike so del velikostnega razreda od 5PE do 30PE – predstavljajo najnovejšo generacijo čistilnih naprav.

Prednosti čistilnih naprav X-PERCO®

Kaj je X-PERCO in kako deluje?

    1. Odpadna voda iz gospodinjstva se naravno usmeri v primarni usedalnik čistilne naprave s pomočjo gravitacije, kjer se trdi delci usedejo na dno. V tej prvi fazi poteka čiščenje odpadne vode z uporabo anaerobnih bakterij, ki za svoje delovanje ne zahtevajo kisika.

    2. Nato delno očiščena voda potuje skozi pred-filter, ki preprečuje vstop morebitnih trdnih delcev v biološki reaktor. V tem koraku je nameščeno posebno prenosno korito, ki s pomočjo težnosti enakomerno razporedi delno očiščeno vodo po perforiranih ceveh. Te cevi enakomerno razpršijo vodo po čistilnem filtrirnem mediju X-ylit®, kjer se oblikuje biomasa. Ta biomasa za svojo rast in delovanje potrebuje kisik, ki ga dovajamo prek ventilacijske cevi, speljane skozi čistilno napravo.

Imate vprašanje?

Za morebitna dodatna vprašanja glede naših izdelkov in storitev so naši strokovnjaki dosegljivi in vam z veseljem pomagajo.

Kaj je X-ylit®

X-ylit® predstavlja naravna lesna vlakna, ki so pridobljena iz lignita, milijon let stare rudnine iz Nemčije. Strokovno usposobljena raziskovalno-razvojna ekipa za odvajanje in čiščenje vode je izvedla rigorozne teste, ki so potrdili, da je ta filtrirni medij X-ylit® najučinkovitejši in hkrati najbolj ekološki na trgu.

 

Njegove prednosti vključujejo:.

Čistilne naprave X-PERCO