Preloader Close

Pokličite nas

  • 21 avgusta, 2023

Mala čistilna naprava Oxyfix je naložba, ki bo trajala vse življenje, zato jo je treba pred nakupom dobro premisliti in pravilno izbrati.

V podjetju Ecofix.si d.o.o. vam z veseljem svetujemo pri izbiri najboljše čistilne naprave za vaš obrat. Sodelujemo z belgijskim podjetjem Eloy Water s 50-letnimi izkušnjami pri proizvodnji čistilnih naprav z najsodobnejšo tehnologijo, ki odpravlja potrebo po kakršni koli električni opremi znotraj čistilne naprave Oxyfix, kar ji omogoča delovanje z največjo učinkovitostjo. Z nemškim certifikatom PIA vam lahko zagotovimo vrhunske belgijske čistilne naprave.

Čistilne naprave so v celoti zgrajene iz mikroarmiranega betona, odpornega na sulfat, da se ohrani okolje in, kar je še pomembneje, izboljša kakovost bazenov čistilnih naprav Oxyfix, ki se ne usedajo in imajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Beton ponuja prednosti tako z vidika vgradnje kot tudi kakovosti:

  • Oksyfix je vgrajen v beton: čistilno napravo pripeljejo v enem kosu z vozilom hiab in jo namestijo v lahko dostopno gradbeno jamo, zato sta dobava in namestitev zelo preprosti.
  • Izbirate lahko med hojo za čistilno napravo ali vožnjo po njej.
  • Čistilno napravo je mogoče zasipati z zemljo, s čimer odpade potreba po izravnavi vode;
  • Ker je beton naravno trpežen material, ni razloga za skrb, da bi se naprava Oxyfix pri namestitvi, uporabi ali praznjenju zlomila ali zdrobila.

 

Kaj je treba pripraviti pred namestitvijo majhnega sistema za čiščenje odpadnih voda Oxyfix?

Pred namestitvijo male čistilne naprave Oxyfix določite velikost naprave, ki jo potrebujete, in mesto namestitve. Za pripravo gradbene jame si oglejte navodila, ki vam jih ponujamo. Napravo lahko zasujete, dodate vodo in jo predate v uporabo – to nalogo opravimo na dan dobave. Prav tako vas bomo popeljali skozi delovanje naprave in vam dali navodila ob zagonu. Ker je sistem za čiščenje odpadne vode tako osnoven, vam v prihodnosti ne bo treba opravljati nobenih dodatnih del.

Biološki del te preproste, a izjemno uspešne metode čiščenja odpadne vode vsebuje medije iz oksibej, ki trajajo vse življenje in jih ni treba nikoli obnavljati. Nosilci, ki imajo velike odprtine in obliko satovja, pomagajo pri učinkovitejši rasti bakterij, ki čistijo odpadno vodo.

Če zdaj investirate v visokokakovostno čistilno napravo, boste prihranili denar in težave na poti. Ker smo prepričani v kakovost in nemoteno delovanje naših čistilnih naprav Oxyfix, vas vljudno vabimo, da nas kontaktirate po telefonu 041-275-520 ali e-pošti info@ecofix.si.

Z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša morebitna vprašanja.

Urednik