Preloader Close

Pokličite nas

  • 5 maja, 2023

Čistilne naprave Oxyfix® so namenjene za različne vrste objektov, vključno z individualnimi hišami, stanovanji, kmetijami, vikendi ter poslovnimi in drugimi objekti, ki niso priključeni na javno kanalizacijo.

Oxyfix® predstavlja vrhunsko betonsko čistilno napravo najnovejše generacije, ki se osredotoča na MBBR postopek čiščenja komunalnih odplak. Gre za pretočno čistilno napravo, pri kateri ni uporabljenih elektronskih komponent. Za svoje delovanje potrebuje zgolj kompresor, ki vpihuje zrak, s čimer omogoča uspešen razvoj biofilma na nosilcih Oxybee.

Male čistilne naprave Oxyfix® se tako izkažejo kot preproste, ekonomične, enostavne za vzdrževanje in uporabo. Njihova odpornost na različne obremenitve, tako organske kot hidravlične, igra ključno vlogo pri zagotavljanju učinkovitega delovanja teh naprav.

 

PREDNOSTI BIOLOŠKIH ČISTILNIH NAPRAV OXYFIX®

– ENOSTAVNA IN ZANESLJIVA TEHNOLOGIJA ČIŠČENJA Z VPIHOVANJEM ZRAKA: Delovanje, ki temelji na vpihovanju zraka, predstavlja enostavno in zanesljivo metodo čiščenja.

– BREZ ELEKTRIČNIH DELOV V SAMI ČISTILNI NAPRAVI: Odsotnost elektronike v notranjosti naprave pomeni manjše težave in nižje stroške vzdrževanja.

– NIZKI STROŠKI VZDRŽEVANJA IN ENOSTAVNA VGRADNJA: Ekonomičnost in preprosta vgradnja omogočata uporabnikom brezhibno delovanje naprave.

– VISOKA KAKOVOST PRODUKTOV IN BREZHIBNO DELOVANJE: Oxyfix® se ponaša s kakovostnimi materiali in zagotavlja brezhibno delovanje vseh svojih komponent.

– VELIK PRIMARNI USEDALNIK – MANJ POGOSTI ODVOZ BLATA, NIŽJI STROŠKI: Prisotnost velikega primarnega usedalnika zmanjšuje potrebo po pogostem odvozu blata, kar pripomore k nižjim obratovalnim stroškom.

– ČIŠČENJE BREZ KEMIKALIJ, NE PUŠČA NOBENEGA VONJA: Uporaba brez kemikalij zagotavlja okolju prijazno čiščenje, brez neprijetnih vonjav.

– MOŽNOST SERVISNE POGODBE: Oxyfix® omogoča sklenitev servisne pogodbe za še večjo varnost in zanesljivost delovanja.

– NUDIMO VAM POMOČ PRI PRIPRAVI DOKUMENTACIJE ZA PRIDOBITEV SUBVENCIJE: Kot prodajalec vas podpiramo tudi pri pridobivanju morebitnih subvencij s pomočjo priprave potrebne dokumentacije.

– PRIJAZNOST, SVETOVANJE TER KOREKTNOST S STRANI PRODAJALCA: Naše podjetje se zavezuje k prijaznemu svetovanju in korektnemu odnosu do strank, s čimer želimo zagotoviti najboljše izkušnje pri izbiri in uporabi čistilnih naprav Oxyfix®.

Urednik